Bakan Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire ilginç tepki

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da gazilerle bir araya geldiği programın sonunda, muhabirlerin Narin Güran cinayetine ilişkin sorusu karşısında verdiği tepkiyle gündeme geldi. Kürsüden indiği sırada gelen sorudan rahatsız olduğu düşünülen Bakan Yerlikaya, 'sus' işareti yaparak salondan ayrıldı. Çıkışta ise "Konu adliyede bu kadar basit. Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

  • Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, küçük kızı kimin neden öldürdüğü henüz aydınlatılabilmiş değil.
  • Soruşturmayla ilgili yeni gelişmeler merakla takip edilirken Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir otelde düzenlenen programda, gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan dikkat çeken bir tepki geldi.

"SUS İŞARETİ"

  • Etkinliğin sonunda, merdivenlerden indiği sırada bir basın mensubunun "Narin cinayetiyle ilgili bir soru sormak istiyoruz" demesi üzerine Yerlikaya, "sus" işareti yaparak karşılık verdi.

Bakan Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire ilginç tepki - Resim : 1

"ADALET TECELLİ EDECEK, ŞÜPHENİZ OLMASIN"

  • Hareketi kısa sürede gündem olan Bakan Yerlikaya salondan çıktıktan sonra ise muhabirlerin sorularını yanıtladı.
  • Narin cinayetiyle ilgili olarak konuşan Yerlikaya "Konu adliyede bu kadar basit. Hep beraber bekliyoruz, yargı süreçlerinin tamamı şimdi onda. Hep beraber neler olacağını göreceğiz. Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Kaynak: Ajanslar

Hakkari'de uçak pistten çıktı Babasına saldıran ayıyı öldürdü PKK'dan kaçan 1 terörist hudut karakolumuza teslim oldu Müdür yardımcısının kapısını kırdı