Bakan Yerlikaya açıkladı: 4 günlük kaza bilançosu yürek yaktı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayramın son gününde acı bilançoyu sosyal medya hesabından açıkladı. Yerlikaya, paylaşımında "Bayram tatilinin ilk 4 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) maalesef 26 kişi hayatını kaybetti. 5 bin 345 kişi ise yaralandı." dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 4 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) maalesef 26 kişi hayatını kaybetti. 5 bin 345 kişi ise yaralandı." açıklamasında bulundu.

YERLİKAYA AÇIKLADI

9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen ölümlü trafik kazalarına ilişkin acı bilançoyu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya şu bilgileri verdi:

4. GÜNDE 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

"Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor. Bayram tatilinin 4. günü 18 Haziran 2024 Salı günü 24 saatlik sürede: 693 trafik kazası meydana geldi. 4 kişi maalesef hayatını kaybetti ve bin 302 kişi yaralandı.

4 GÜNLÜK BİLANÇO 26'YA ULAŞTI

343 bin 095 araç denetlendi. 25 bin 518 araca hız ve radar işlemi, 30 bin 390 araca ise diğer işlemler yapıldı. Bayram tatilinin ilk 4 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı) maalesef 26 kişi hayatını kaybetti. 5 bin 345 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Akaryakıt ve karpuz yüklü iki TIR çarpıştı: Otoban cehenneme döndü Türkiye'nin en uzun sahilinde eski günleri aratmayan bayram yoğunluğu Çanakkale'de 14 saattir kontrol altına alınamayan orman yangınına havadan müdahale başladı Batan teknedeki 9 kişi kurtarıldı