Bakan Özhaseki'den İstanbul depremi mesajı! 'İmamoğlu ile anlaştık' dedi, gözler sıradaki hamlede

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçen günlerde yaptığı görüşmesi uzlaşma ile sonuçlandı. Ekrem İmamoğlu dün yaptığı açıklamasında Bakan Özhaseki ile "prensipte anlaştıklarını" belirtmişti. Bakan Özhaseki'den de görüşmeye dair yeni açıklama geldi. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki'den İstanbul depremi mesajı! 'İmamoğlu ile anlaştık' dedi, gözler sıradaki hamlede

İstanbul'da muhtemel depreme karşı alınacak tedbir ve kentsel dönüşüm çerçevesinde Bakan Özhaseki ile Ekrem İmamoğlu önemli bir görüşme yaptı.

"ANLAŞTIK, HAFTAYA ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ"

Bugün "Medya Ankara Temsilcileri Buluşması" programında konuşma yapan Bakan Özhaseki, İmamoğlu ile görüşmesine değinirken şunları söyledi:

"Olası İstanbul depremi için Ekrem Bey ve ilçe belediye başkanları ile görüştük, prensipte anlaştık. Haftaya çalışmalara başlıyoruz. İstanbul demek Türkiye demek."

Halk Erdoğan'ı neden seçti? Atatürk'ün partisi diyerek CHP'ye gidenlerin gerçeği şaşırttı Ümit Özdağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na gözdağı AK Parti yerel seçim haritasını belirliyor TBMM'de olağanüstü toplantı çağrısı!