Bakan Kurum: Rezerv alanlarda kira yardımını bakanlığımız üstlenecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki rezerv alanlarda kira yardımlarının bakanlık tarafından karşılanacağını açıkladı. Kurum Bakan Kurum, “Rezerv alanlarla ilgili kararlarımızı verdik. Bu alanların hepsini ilan ettik” dedi.

Bakan Kurum: Rezerv alanlarda kira yardımını bakanlığımız üstlenecek
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgelerinde belirlenen rezerv alanlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Bakan Kurum: Rezerv alanlarda kira yardımını bakanlığımız üstlenecek - Resim : 1

KİRA YARDIMLARINI BAKANLIK KARŞILAYACAK

  • Bakan Kurum, bu alanlarda hak sahiplerine kira yardımlarının artık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verileceğini duyurdu.
  • Konu hakkında yaptığı açıklamada, “Rezerv alanlarla ilgili kararlarımızı aldık ve bu alanların hepsini ilan ettik” dedi.

Bakan Kurum: Rezerv alanlarda kira yardımını bakanlığımız üstlenecek - Resim : 2

PERSONEL TALEPLERİ ONAYLANDI

  • Ayrıca, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin personel alımına dair yöneltilen bir soruyu yanıtlayan Bakan Kurum, belediyelerin taleplerinin karşılandığını belirterek, “Dün itibarıyla hem Ankara'nın hem de İstanbul büyükşehir belediyesinin Bakanlığımızda bekleyen bir personel talebi kalmadı. Taleplerini tasarruf tedbirlerini göz önünde bulundurarak onayladık” ifadelerini kullandı.
Bireysel silahlanmada korkutan rakam! FETÖ Hava Kuvvetlerine nasıl sızdı? Ankara'da 10. Uluslararası Türk Dili Kurultayı başladı Van'da 296 kaçak cep telefonu