Bakan Göktaş, İsrailli Bakan söz aldığı sırada salondan ayrıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonunun 68. Oturumu'na katıldı. Bakan Göktaş, oturumda İsrailli Bakanın söz aldığı sırada salonu terk etti.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonunun 68. Oturumu kapsamında geldiği BM Genel Merkezi'nde, Türkiye’nin de üyesi olduğu  Kadın  ve Kızlara Yönelik Şiddetin Önlenmesi Dostlar Grubunun AB öncülüğünde düzenlenen "kadınlara ve kız çocuklarına yönelik  şiddetin önlenmesine  yönelik yatırım yapmak" konulu yan etkinliğe de katıldı.

Bakan Göktaş, İsrailli Bakan söz aldığı sırada salondan ayrıldı - Resim : 1

GAZZE İÇİN ATEŞKES ÇAĞRISI

  • Burada konuşan Bakan Göktaş, "Tüm tarafları ateşkes çağrısına derhal uymaya ve Gazze'ye engelsiz, devamla ve süratle insani yardım sağlamaya davet ediyorum. Bu bağlamda, silahlı çatışmaların kadınlar üzerindeki etkisinin ele alınmasında önemli bir dönüm noktası olan BM Güvenlik Konseyi'nin 1325 sayılı kararını hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı. 

Bakan Göktaş, İsrailli Bakan söz aldığı sırada salondan ayrıldı - Resim : 2

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Komisyonunun 68'inci Oturumu'nda İsrailli Bakan söz aldığı sırada salonu terk etti.

Bakan Göktaş, İsrailli Bakan söz aldığı sırada salondan ayrıldı - Resim : 3

Murat Kurum'dan öğrenci evine sahur sürprizi İstiklal Marşı 103 yaşında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı Edirne'de 21 düzensiz göçmen yakalandı