Bakan Göktaş, Dünya Kız Çocukları Günü'nde Kız Çocuklarıyla Buluştu

Bakan Göktaş, devlet himayesindeki kız çocuklarıyla buluşarak güçlü ilham örnekleri sundu.

Bakan Göktaş, Dünya Kız Çocukları Günü'nde Kız Çocuklarıyla Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla devlet himayesindeki kız çocukları ile bir araya geldi.

Toplantının Detayları

Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Devlet himayesindeki canımız kızlarımıza verdiğimiz sözü tutarak, Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle bir araya geldik. Onları olimpiyat madalyalı Hatice Akbaş ablaları ile buluşturduk. Hatice ve daha nice güçlü kızımızdan aldıkları ilhamla çok daha büyük başarılara imza atmaları için biz her daim yanlarındayız."

Kız Çocuklarına Destek

Bakan Göktaş’ın yaptığı bu buluşma, devletin kız çocuklarına olan destek ve teşvikinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Her zaman onların yanında olmanın önemini vurgulayan Göktaş, bu tür etkinliklerin devam edeceğini de belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü" dolayısıyla devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bir araya geldi.

Kaynak: AA

TÜRK-İŞ'ten Emekli Maaş Farkı Değerlendirmesi Türkiye, KFOR Komutasını İtalya'ya Devretti Yusuf Akkaş'tan yeni açıklama: Kimler neden yapıyor? Canlı yayın tacizcisi gözaltına alındı