Bakan Fidan: PKK Irak'ın her yerini kanser hücresi gibi sarıyor

Bakan Fidan, "PKK Irak'ın her yerini kanser hücresi gibi sarıyor. Bu artık bizim sorunumuz olmaktan çıkıp Irak'ın bir milli güvenlik sorununa dönüştü" dedi.

Bakan Fidan: PKK Irak'ın her yerini kanser hücresi gibi sarıyor
  • Gazze'deki duruma ilişkin açıklama yapan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin'de ateşkesin İsrail Başbakanı Netanyahu'nun politik amaçlarıyla örtüşmediğini söyledi.
  • Bakan Fidan ayrıca "PKK Irak'ın her yerini kanser hücresi gibi sarıyor. Bu artık bizim sorunumuz olmaktan çıkıp Irak'ın bir milli güvenlik sorununa dönüştü" dedi.
  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sarıyor. Bu artık bizim sorunumuz olmaktan çıkıp Irak’ın bir milli güvenlik sorununa dönüştü. İki devletli çözüm konusunda anlaşma olursa, Türkiye olarak önerdiğimiz garantörlük mekanizmasının parçası olabiliriz. (PKK/YPG) Bununla savaşmamız, bunun elindeki petrolü, enerji kaynaklarını Suriye halkına geri vermemiz gerekiyor.

 

Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Muğla'da yakalandı Dilan Polat'ın tutukluluğuna devam kararı Bingöl'de madde bağımlısı genç dehşet saçtı! 'Uymayacağız' diyen CHP'li belediyelere kötü haber: Hapis cezası