Bakan Çavuşoğlu: Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Omuz omuza çok çalışacağız. Beş ay kaldı, durmadan çalışacağız. Yola devam diyeceğiz ve tekrar seçip, Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu: Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manavgat ilçesindeki Kalemler Mahallesi'nde düzenlenen "Manavgat-Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni"nde konuştu.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I YENİDEN CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"
Açıklamalarında 'beş ay kaldı' diye belirten Bakan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Yapılan bu güzel evleri sadece Türkiye değil, dünya görüyor. Dünyada çok ciddi problem var. Böyle çalkantılı dönemde Türkiye'yi başkasına emanet eder miyiz? Türkiye'yi dış politikada altılı, yedili masalara emanet eder misiniz? Güvenliğini, eğitimini altılı, yedili masaya güvenip emanet edebilir misiniz? O zaman çok çalışacağız, omuz omuza çalışacağız. Beş ay kaldı, durmadan çalışacağız. Yola devam diyeceğiz ve tekrar seçip, Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız."

Yazar Yaşar Kaplan vefat etti İstanbul'da bazı caddeler trafiğe kapatılacak Sinan Ateş cinayetinde 3 tutuklama daha Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada böyle hızlı bir afet yönetimi gerçekleştirebilen başka bir örnek yok