Bahçeli'den Sinan Ateş davası sözleri: MHP'yi cinayetle suçlayanlara hakkımı helal etmeyeceğim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında Sinan Ateş davasıyla ilgili konuştu. Bahçeli, davaya sadece avukatların katılacağını söylerken kendilerini cinayetle suçlayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini açıkladı.

Bahçeli'den Sinan Ateş davası sözleri: MHP'yi cinayetle suçlayanlara hakkımı helal etmeyeceğim
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 
  • Bahçeli, grup toplantısının sonunda Sinan Ateş davasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. 
  • MHP Lideri'nin açıklamaları şu şekilde: 

"MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINI SORGULATMAYIZ"

1 Temmuz'da başlayacak cinayet davası için tek ayak üstünde 40 yalan söylerler. Kimin kimlerle iş tutuştuğunu, hangi iftira düzeneklerinin hazırlandığını çok iyi biliyoruz. davamızı üç beş çapulcunun keyfine göre yargılatamayız. MHP ve ülkü ocaklarını sorgulatamayız. bizi sindirmeye çalıştıklarını görmediğimiz mi sanılıyor. MHP ile aşık atılamaz.

 "HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM"

1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacaktır. Bunun dışında kimse bulunmayacaktır. MHP'yi bir cinayet ile suçlayanlara bu can bu bedende olduğu sürece hakkımı helal etmeyeceğim, hepsiyle hem bu dünyada hem mahşerde tek tek hesaplaşacağım. Pensilvanya hukukunun değil Türkiye hukukunun geçerli olduğunu göreceğiz. Köklerini kurutmak bizim için an meselesi.
Bahçeli MHP Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu Ekrem İmamoğlu, 'Erdoğan' sloganlarına kayıtsız kalmadı! Yanıtı viral oldu AVM'de içtiği sigara başına dert oldu! Maaşından 3 bin TL kesildi! Düşen nüfus artışı için yeni tedbirler yolda! Türkiye dünyadaki örnekleri inceleyecek