Bahar Feyzan: Tuncay Özkan bana bunun için de dava açabilir

Haberet YouTube kanalında Anlat Bakalım programına konuk olan Bahar Feyzan, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Feyzan, davalık olduğu Tuncay Özkan hakkında "Tuncay Özkan kültürü, pusu kültürü" dedi.

Haberet YouTube kanalında yayınlanan hazırlayıp sunduğum İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım programıma konuk olan gazeteci Bahar Feyzan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun medya ilişkilerinden sorumlu eski baş danışmanı Tunca Özkan'ın ruhunun hala partide gezindiğini söyledi. Tuncay Özkan'la davalık olan Feyzan, "CHP'nin en büyük talihsizliğidir Tuncay Özkan. CHP'yi aşağı çeken yegane isimdir. Bunun için de dava açabilir. Hiç sıkıntı yok" dedi.

"TUNCAY ÖZKAN KÜLTÜRÜ, PUSU KÜLTÜRÜ"

Seçim döneminde muhalefette yapılan stratejik hataları eleştiren Bahar Feyzan, "CHP, gizli kalmış protkoller mezarlığana döndü. Habire bir yerden gizli protokol çıkıyor. . Habire bir yerden gizli bir anlaşma çıkıyor. Tuncay Özkan kültürü pusu kültürü. O partiye sirayet eden... Kendi gitti ruhu orada geziyor" diye konuştu.

"TUNCAY ÖZKAN CHP'Yİ AŞAĞI EKEN YEGANE İSİMDİR"

Tuncay Özkan ile yaşadığı polemikle sık sık gündeme gelen Feyzan, "Hep arkadan iftirayla, yalanla, dolanla nereden ne pusu kurabilirim? Bütün dünyası bunun üzerine kurulu ve o yüzden CHP'nin en büyük talihsizliğidir Tuncay Özkan. CHP'yi aşağı çeken yegane isimdir. Bunun için de dava açabilir. Hiç sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

"TİP'İN CHP'DEN PARA ALDIĞINA DAİR BELGEM YOK, OLSAYDI DA PAYLAŞMAZDIM"

Programda, Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) 'Erkan Baş TİP'i kurarken CHP'den para aldı' iddiası nedeniyle Bahar Feyzan'a dava açacağını duyurması da konuşuldu.

'Bu dava açıldı mı ve bu iddianıza yönelik bir belgeniz var mı?' sorusuna Bahar Feyzan, "Henüz bana gelen bir evrak yok açıldığına dair ama bu işler bazen sürer biliyorsunuz. O yüzden açıldı ya da açılmadı diyemem şu aşamada. Ben bu konuyla ilgili daha önce konuştum. Duyduğum şey özgül ağırlığı çok önemli olan sürecin içinde olan bir isimden. Bu tür durumun belgesi dahi olsa paylaşmazdım ki yok. Bu yanlış anlaşılmasın. Paylaşmazdımın sebebi şu: Partiler kanuna göre zaten böyle bir şey mümkün değil. Yani olması sakıncalı. Yani ben bunu paylaşıp ne yapacaktım? Partiler mi kapansın? O sürece mi gelinsin? Yok belgem. Olsaydı da paylaşmayı düşünmezdim" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: haberet.com

Danimarka Maslahatgüzarı bir kez daha Dışişleri'ne çağrıldı! Akşener o isim için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı! Türkiye'den Yunanistan'a yangınla mücadele desteği NATO uçağının Konya'da uçmasının nedeni