Bağcılar Matbaacılar Sitesi’nde yangın: 1 ölü, 1 yaralı

Bağcılar Matbaacılar Sitesi’nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için çalışmaları sürüyor. Yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir itfaiye eri ise yaralandı.

Bağcılar’daki Matbaacılar Sitesi’nde yer alan bir iş yerinde yangın çıktı.

İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.

Bağcılar Matbaacılar Sitesi’nde yangın: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 1

Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçramasını engellemek için çaba sarf eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı.

Bağcılar Matbaacılar Sitesi’nde yangın: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 2

VALİLİK: 1 İŞÇİ ÖLDÜ, 1 İTFAİYE ERİ YARALANDI

İstanbul Valiliği, yangında 1 işçinin yaşamını yitirdiğini, 1 itfaiye erinin de yaralandığını açıkladı.

Bağcılar Matbaacılar Sitesi’nde yangın: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 3

Açıklamada, "Bağcılar İlçesi Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi’nde, içinde kimyasalların bulunduğu iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir itfaiye eri ise yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılan itfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Zafer Partisi'nden kritik yerel seçim kararı! Kerkük'te resmi dil Türkçe oldu! Ne gibi değişiklikler olacak? Levent Gültekin'den olay yaratacak iddia: Akşener beni aradı... Aliyev ile Putin arasında sıcak temas