Ayşe Ateş'ten Sinan Ateş cinayeti davasındaki sanıklara tepki

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cinayet davası görülürken eşi Ayşe Ateş sanıkların ifadelerine tepki gösterdi.

Ayşe Ateş'ten Sinan Ateş cinayeti davasındaki sanıklara tepki

Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"ANLAŞILAN O Kİ CİNAYETİN KÖKLERİ DAHA DERİNDE"

"Günlerdir MHP MYK üyeleri, Ülkü Ocakları yöneticileri, kiralık kalemler ve trol hesaplar tarafından ortaya sürülen ve dosyadaki delillerle uyuşmayan iddialar ve bugün de duruşma salonunda tutuklular tarafından bu iddialarla bire bir örtüşen ifadelerle topyekûn sergilenen kumpas tiyatrosu… Anlaşılan o ki bu siyasi cinayetin kökleri düşündüğümüzden daha derinde.

"KİMİ KORUMAK İÇİN ÇABALADIKLARINI BİLMİYORUZ"

Berrak suyu bulandırmak, zaman kazanmak, mağduriyet devşirmek istediklerini biliyorduk. Ama ne gizlemeye çalıştıklarını, kimi, kimleri korumak için çabaladıklarını henüz tam olarak bilmiyoruz.

"GERÇEKLERİ ÖĞRENECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Bu yüzden yargının önüne set çekilmemesi, 17 kişi hakkında yürütülen soruşturmanın bir an önce derinleştirilip tamamlanması ve bu siyasi cinayetin kime, nereye kadar uzanıyorsa uzanması tek temennimizdir.

Sincan’dayız. Adil bir yargılama neticesinde bütün gerçekleri öğreneceğimize inanıyor, adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Adaletsiz geçirecek bir güne daha tahammülümüz olmadığını da tekraren ifade ediyoruz."

İstanbul'da otluk alanda yangın Sinan Ateş duruşmasına katılan Özgür Özel: Bugün bir tetikçi ve azmettiriciyle birlikteydik Kabine toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Sinan Ateş cinayeti davasında duruşma bugün! Ayşe Ateş'e çelik yelek ve 5 polisli koruma