Aydın'da balkon düşmesi: 3 yaşındaki çocuk yaralandı

Aydın'da 3 yaşındaki bir çocuk, ikinci kattaki balkondan düştü. Düşme anı güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Aydın'da balkon düşmesi: 3 yaşındaki çocuk yaralandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde büyük bir üzüntüye neden olan bir olay meydana geldi. İkinci kattaki balkondan düşen 3 yaşındaki A.T. isimli çocuk, ağır yaralandı.

 

DÜŞME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Alınan bilgilere göre, Yeni Mahalle 135 Sokak'ta yaşayan A.T., evlerinin balkonundan aşağı düştü. Düşme anında, sokakta oturan iki kişiye çarparak beton zemine sert bir şekilde düşen çocuğun durumu ciddiyetini korudu.

 

HASTANE SÜRECİ

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından hemen Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.T., burada yapılan ilk müdahaleden sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili olarak yetkililer inceleme başlattı.

 

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ÜZERİNDE İNCELEME

Çocuğun düşme anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, A.T.'nin sokakta oturan kişilere çarparak yere düştüğü ve sonrasında çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu anlar yer alıyor.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Amasya Üniversitesinde akıllı sera projesi başladı Van'da Kaybolan Üniversite öğrencisi için eşarp bulundu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Türkmenistan'a ulaştı Dana etinden daha pahalı olan domuz eti neden kullanılıyor?