Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı

Aydın'ın Koçarlı ilçesindeki 'Halk Ekmek Fabrikası'nın sağlıksız ve adeta harabeyi andıran bina koşullarında ürettiği ekmekleri halka yedirdiği ortaya çıktı. 31 Mart Yerel seçimlerine kadar faaliyeti devam eden ancak mevcut başkan seçimi kaybedince hijyen kurallarına uyulmadığı gerekçesi ile faaliyeti durdurulan Koçarlı Halk Ekmek Fabrikası'nın ortaya çıkan görüntülerine tepki yağdı.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı

31 Mart yerle seçimleri sonrası belediye başkanlığı görevini AK Partili Başkan Nedim Kaplan'dan devralan CHPli Özgür Arıcı, hem usulsüzlük iddiaları hem de ekmek üretilen fırının hijyen koşullarından uzak olması gerekçesi ile üretime ara verildiğini duyurmuştu.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı - Resim : 1

"HER GÜN SOFRANIZA KOYDUĞUNUZ EKMEK BU FABRİKADA HAZIRLANMIŞ"

Devredilen fırının mevcut halini gösteren fotoğrafları sosyal medya hesabından "Koçarlılı hemşerilerimin her gün sofrasına koyduğu ekmek bu fabrikada ve bu şartlarda hazırlanmış" başlığı ile paylaşan Koçarlı Belediyesinin yeni Başkanı Özgür Arıcı'nın paylaşımına, adeta tepki yağdı.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı - Resim : 2

Tepkisini dile getiren Gülcan Demircan isimli vatandaş, "Özgür Başkanım teşekkürler. Halkın merakla beklediği acı tabloyu asmışsınız. Bunun üzerine neleri yalanlayacaklar bekliyoruz" dedi.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı - Resim : 3

İbrahim Uysal isimli vatandaş ise “Yazıklar olsun bu şekilde nasıl millete ekmek sattınız, nasıl? Hiç mi denetim olmadı.” yorumunu yaptı.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı - Resim : 4

Melike Aydın adlı kişi ise "Çok ekmek yedik midem bulandı yazıklar olsun” yorumu ile tepkisi ifade etti.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı - Resim : 5

Hukuki yaptırım olması gerektiğini, halkın sağlı için çok tehlikeli bir ortam olduğunu söyleyen Sibel Köse isimli vatandaş ise “Yazıklar olsun” ve “Denetim neden olmamış” şeklinde fotoğrafların altına yorum yaptı.

Aydın Koçarlı'daki Halk Ekmek Fabrikası'nın son hali infial yarattı - Resim : 6

Kaynak: İHA

Bayraktar TB2 ve AKINCI EFES-2024 tatbikatında Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk ekonomisi rayında ilerliyor Havada panik dolu anlar! THY uçağı türbülansa girdi "Yeni anayasaya katkıda bulunmak isteyen yurttaşımızı da dinleyeceğiz"