Ayasofya Camii'nin önünde Yunan bayrağı açtı! "Bir gün yeniden bizim olacak" dedi

Ayasofya Camii'nin ibadete açılmasına tepki gösteren bir Yunan turist, cami önünde ülkesinin bayrağını açarak "Bir gün yeniden bizim olacak" dedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan şahsa, tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar, "Anca uzaktan bakarsın" şeklinde yorumlar yaptı.

Ayasofya Camii'nin önünde Yunan bayrağı açtı! "Bir gün yeniden bizim olacak" dedi

İstanbul'un tarihi camilerine ziyaretçi gelmeye devam ediyor. Büyük öneme sahip olan Ayasofya Camii, bugüne kadar birçok tarihi olaya şahitlik etti. Geçtiğimiz yıllara kadar müze olarak kullanılan camii, 2020 yılında ibadete açıldı.

Yıllarca müze olarak kullanılan Ayasofya Camii'nin tekrar ibadete açılmasına birçok ülke tepki göstermişti. Bu eylemlerin bir yenisine, geçtiğimiz günlerde şahit olundu.

"AYASOFYA BİZE DÖNECEK"

Ayasofya Camii'nin önünde gerçekleşen olayda, Yunan bir turist, mekanın önünde ülkesinin bayrağı açarak "Bir gün gerçek sahibine dönecek" dedi.

Bu paylaşım sebebiyle sosyal medya kullanıcıları, "Anca uzaktan bakarsın" şeklinde yorumlarda bulundu.

Ayasofya Camii'nin önünde Yunan bayrağı açtı! "Bir gün yeniden bizim olacak" dedi - Resim : 1

TÜRKİYE'YE GİRİŞ YASAĞI ALDI

Çektiği videoların sosyal medyada gündem olmasının ardından harekete geçildi. Yunanlı sosyal medya fenomeni bunun sonucunda Türkiye'ye giriş yasağına çarptırıldı.

Yunanistan
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ayakta zor duruyor, hasta' diyenlere yanıt Bakan Uraloğlu'ndan gemi geçişleriyle ilgili önemli açıklama: Yarından itibaren geçerli olacak Ege Denizi'nde deprem