AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı!

İstanbul'daki ünlü bir AVM'nin konser alanında uyuşturucu satışının yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen emniyet ekipleri, şüpheli kişiyi suçüstü yakalandı. Müzisyen Cem C., konser alanındaki sivil polise uyuşturucu satmaya çalıştı. Suçüstü yapılan müzisyen tutuklandı.

AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı!

İstanbul'da bulunan ünlü alışveriş merkezinde, ünlü sanatçıların gösteriye çıktığı konser alanında uyuşturucu satıldığı ihbarını alan emniyet güçleri, sivil polis göndererek bir müzisyenin konser alanında torbacılık yaptığını tespit etti.

AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı! - Resim : 1

MÜZİSYEN TORBACI ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre sivil polis memuru gizli kamera ve ses kaydı ile konser alanında bulunduğu sırada Dj'lik ve müzisyenlik yapan Cem C., yanına yaklaşarak, 'Nasılsın kanka boş mu takılıyorsun yoksa' dediği, polis memurunun ise 'Yok ki kanka, baktım ama bulamadım' dediği öğrenildi.

Ardından müzisyenin kendisinde uyuşturucu hap bulunduğunu 4 adedini 500 liraya verebileceğini söylediği belirlendi. Yapılan alışveriş sonrası uyuşturucu madde satan müzisyen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı! - Resim : 2

TUTUKLANDI

Emniyette ifade veren şüpheli çıktığı alışveriş merkezinin içinde bulunan konser alanındaki kişilere bileklik sattığını ve bu bileklikler aracılığıyla sanatçılarla tanıştıklarını söyledi.

AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı! - Resim : 3

Polis memuruna bileklik sattığını iddia eden şüpheli evinde yapılan arama sonucu ele geçirilen uyuşturucu maddeleri de kendisinin içtiğini iddia etti. Alınan ifadesinin ardından adliyeye götürülen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı! - Resim : 4

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ele geçirilen uyuşturucu haplar İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarında incelemeye alındı.

Raporda haplarda metanfetamin etken maddesi bulunması üzerine savcılık soruşturma sonunda şüpheli hakkında, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

AVM'de uyuşturucu satan müzisyen suçüstü yakalandı! - Resim : 5

Kaynanasına bunu yapan geline nafaka yok İstanbul Çekmeköy'de ormanlık alanda yangın CHP'li isimden itiraf: Hiçbir şey Erdoğan'ı yerinden etmekten önemli değil İlber Ortaylı: Benim için CHP yoktur