Atatürk için 'Allah onu cennetiyle buluştursun' diyen başörtülü kadın gündem oldu! CHP'liler sadece kazık gibi saygı duruşu yapıyor

Bir sokak röportajında "Cumhuriyet kaç yılında ilan edildi?" sorusuna cevap veren kadın sosyal medyada gündem oldu. Kendilerinin Atatürk düşmanı ilan edildiğini belirten başörtülü kadın, "Atatürk'ü seviyoruz. Ömrü at üstünde geçmiş zat-ı muhterem için dua ediyoruz, 500 hatim bağışladı. CHP'liler kazık gibi durarak saygı duruşu yapıyor, bizler ise Allah onu cennetiyle buluştursun diye dua ediyoruz" dedi.

Sokak röportajları yapan Zasparagas TV'nin "Cumhuriyet kaç yılında ilan edildi?" soruna gelen bir cevap sosyal medyada viral oldu.

Kadının "29 Ekim 1923" diyerek doğru cevabı vermesinin ardından yaptığı açıklama beğeni topladı.

Açıklamalarına, "Hem milliyetçiyiz hem Atatürk'ü de seviyoruz. Ömrü at üzerinde geçmiş zat-ı muhterem dualarımız onunla. CHP'liler saygı duruşunda bulunur, biz ona hatim duaları yapıyoruz." diyerek devam etti.

500 hatim bağışladıklarını belirten konuşmacı, "Anıtkabir'de bir tane ayet yok, bir tane besmele yok çok canım yandı üzüldüm" ifadelerine yer verdi.

Anıtkabir'de Ayet-el Kürsi istediklerini belirten genç kadın, "Bizler dua ediyoruz. Bizleri Atatürk düşmanı ilan edenler utansın. Bizi yaftalıyorlar. Fark olarak onlar durup saygı duruşu yapıyor kazık gibi durarak, biz hatim okuyoruz, dua okuyoruz onun ruhu şad olsun, 'Allah onu cennetiyle buluştursun' diyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhuriyetin 100. yılının ilk bebeği 'Ata' bebek dünyaya gözlerini açtı SOLOTÜRK'ten Ankara ve İstanbul'da özel uçuş Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'Vatan Düdüğü' paylaşımı! Güldür Güldür'den 'Cumhuriyet' skeci!