ATA İttifakı ortaklarından Sinan Oğan ile Ümit Özdağ fikir ayrılığı mı yaşıyor?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Sinan Oğan ile fikir ayrılığı yaşadıkları iddialarına yanıt veren Özdağ, 'Bu pazarlık mı yapıyor' ifadesini bize yönelik psikolojik operasyon olarak kullandılar. Bunun hiç adil olmadığını düşünüyorum.' dedi.

ATA İttifakı ortaklarından Sinan Oğan ile Ümit Özdağ fikir ayrılığı mı yaşıyor?

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci turunda ATA İttifakı adayı Sinan Oğan aldığı yüzde 5,17 oy oranı ile gündeme oturdu.

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur öncesi ise ATA İttifakı'nın hangi adaya destek vereceği merak konusu oldu.

ÖZDAĞ İLE OĞAN FİKİR AYRILIĞI MI YAŞIYOR?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, KRT TV'de Sinan Oğan ile fikir ayrılığı yaşadığı iddialarına cevap verdi.

Özdağ, "Makam mevki pazarlığı yapmıyoruz. Biz ilkelerimizi ortaya koyduk. Bu ilkeler çerçevesinde başından beri siyasetimizi gerçekleştiriyoruz." dedi.

Özdağ'ın açıklamaları şöyle;

"'Bu pazarlık mı yapıyor' ifadesini bize yönelik psikolojik operasyon olarak kullandılar. Bunun hiç adil olmadığını düşünüyorum. Millet İttifakı'nı oluşturanlar aylarca pazarlık yaptılar. Buna bir şey söylemeyenler bizim yapmış olduğumuz pazarlığı konuşuyorlar. HDP'ye ne verdiniz HÜDA PAR'a ne verdiniz. Biz bunları soruyoruz. Anayasa'nın ilk 4 maddesi değişmez bizim için. 66. madde değişmez. FETÖ, PKK ile mücadele edilecek. Sığınmacılar vatanlarına yollanacak. Bunun pazarlığını yapıyoruz. Makam mevki pazarlığı yapmıyoruz. Biz ilkelerimizi ortaya koyduk. Bu ilkeler çerçevesinde başından beri siyasetimizi gerçekleştiriyoruz. Sorumluluk alırız. Özellikle çok iyi bildiğimiz konularda sorumluluk üstleniriz. Buna da hazırız. Ama mesele önce politikalarımızın benimsenmesi."

Kütahya'da ikinci tur gerginliği Hatay'da 65 bin 255 depremzede konteynerlere yerleştirildi 'Çınar yaprağı'nda bir ayrılık daha! Sinan Oğan kararını ne zaman açıklayacak?