Ali Poyrazoğlu'nun 'Asi Kuş' Oyunu AKM'de Performans Sergiledi

Ali Poyrazoğlu, 'Asi Kuş' tek kişilik oyunuyla Atatürk Kültür Merkezi'nde seyirci karşısına çıktı.

Ali Poyrazoğlu'nun 'Asi Kuş' Oyunu AKM'de Performans Sergiledi

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Poyrazoğlu, 'Asi Kuş' adlı tek kişilik oyununu Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sahneye koydu. Tiyatroseverlerle buluşan bu eser, Poyrazoğlu'nun yaratıcı sürecini, oyunculuk yolculuğunu ve gençlik anılarını kendine özgü anlatım tarzı ile izleyicilere aktardı.

Oyunun İçeriği ve Poyrazoğlu'nun Mesajı

Yaklaşık 2 saat süren performansın sonunda Ali Poyrazoğlu, “Hiçbir zaman içinizdeki şarkı bitmesin.” diyerek izleyicilere duygusal bir mesaj iletti. Poyrazoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"İçimdeki şarkının bitmesine izin vermediğim için hiç bitmedi. Yazılmış metinler üzerinde çalıştım. Ezberledim çıktım. Kendi yorumumu da kattım. Kendim de kanatlarımı kaldırıp uçtum. Bu tek kişilik oyunlarda kendime tanıdığım özgürlük; 'çık ve doğaçla'. Bugün oynadığım oyun keşke kayıt altına alınsaydı. Çünkü bir daha olmayacak. Asi kuşun özelliği de budur. Bir dahaki sefere ne anlatacağımı bilmiyorum. Çok güzel alkışladınız."

Seyirci Katılımı ve Usta İsimlerin Anılması

Oyun sırasında seyircilerle etkileşimde bulunan Poyrazoğlu, aralarında Muhsin Ertuğrul ve Yıldız Kenter gibi Türk tiyatrosunun önemli temsilcilerini de andı. Bu anılar, izleyicilerin duygusal bir bağ kurmasına yardımcı oldu.

Usta oyuncu, oyun yazarı ve yönetmen Ali Poyrazoğlu'nun

Usta oyuncu, oyun yazarı ve yönetmen Ali Poyrazoğlu'nun "Asi Kuş" oyunu Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tiyatroseverlerle buluştu.

Kayseri'de Düğün Faciası Bakanlık tek tek ifşa etti! Türkiye'de 200 bini aşkın Suriyeli adres kaydını yenilemedi Meclis'e yeni yargı paketi geliyor! İyi hal indirimi kalkabilir