Artvin'de Uçuruma Devrilen Kamyonet Faciası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Artvin'de bir kamyonetin uçuruma devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olay detayları haberimizde.

Artvin'de Uçuruma Devrilen Kamyonet Faciası: 2 Ölü, 2 Yaralı

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen korkunç kaza, yerel halkı derinden etkiledi. Virajı alamayıp uçuruma devrilen bir kamyonette, 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, Demirkent köyü Zemecor mezrası yolunda gerçekleşti. Özkan Kasap yönetimindeki 08 AAB 469 plakalı kamyonet, anlaşılmaz bir şekilde virajı alamadı ve uçurumdan aşağı düştü.

Hemen ihbar edilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kurbanlar ve Yaralılar

Kaza sonucunda, Umut Yaşar Polat (40) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Kasap ile araçta bulunan Emrecan Keskin (18) ve Tamer Satır (54) yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, durumu ciddi olan Tamer Satır, hastanede hayatını kaybetti.

Böyle üzücü ve trajik olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine sabırlar diliyoruz.

Antalya'da Sahil Keyfi Meryem Göka'dan Müslüman Karşıtı Irkçılık Uyarısı Doğanın Renk Cümbüşü: Karagöl Tabiat Parkı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsviçre'nin Cenevre Şehrine Geldi