Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı hizmete açıldı

İstanbul Havalimanı'nı şehir merkezine bağlayan metro projesinin Arnavutköy'e kadar olan kısmı hizmete açıldı. Törende konuşan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Vatandaşımızı rahatlatacak, çilesiz bir trafiğe kavuşturacak adımlarımızı, yine aynı anlayışla zatıalinizin liderliğinde atacağız” dedi.

  • İstanbul Havalimanı'nı şehir merkezine bağlayan metro projesinin Arnavutköy'e kadar olan kısmı hizmete açıldı.
  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, bu hattın açılış törenine katıldı.
  • Törende konuşan Kurum, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2 aylık süreçte İstanbul’da yeni metro hatlarını açmasıyla birlikte kentteki ulaşımı rahatlatmak adına çok ciddi, çok önemli adımlar attılar. 1 Nisan’dan sonra İstanbul’daki trafik çilesini bitireceğiz. Vatandaşımızı rahatlatacak, çilesiz bir trafiğe kavuşturacak adımlarımızı, yine aynı anlayışla zatıalinizin liderliğinde atacağız. İstanbullu hemşerilerimiz için çalışıp, projeler yapıp, eser yapıp gerçek belediyecilik anlayışıyla tüm İstanbul’a bu hizmetleri kazandırıyor olacağız. Bir ilimizde yerin üstünde kentsel dönüşüm, yaparken diğer ilimizde yerin altında metro şantiyelerinde çalışacağız. İstanbul’un bu 5 yıllık kırgınlığını, 31 Mart akşamı hep birlikte bitireceğiz. İstanbul’un yeniden dirilişini, yeniden yükselişini başlatacağız. Ben bu metro hattının yapımında emeği geçen ulaştırma bakanımıza, mimarlarımıza, mühendislerimize, işçi kardeşlerimize ve Türkiye’nin ulaştırma vizyonunu çizen zatıbalinize şükranlarımı arz ediyor, tekrar hattımızın Arnavutköy’ümüze, İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Özel Artvin'de açıklamalarda bulundu FİSKOBİRLİK'in Giresun'daki GES yatırımı hizmete alındı Hamza Dağ'ın yeni reklam filmi çok beğenildi Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mamak'ta konuştu