Apa Giz plazada siyasi pazarlık: Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddia

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolgahan Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Apa Giz plazada siyasi pazarlık: Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddia

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik rüşvet iddiası gündeme bomba gibi düştü.

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı Tolgahan Erdoğan, İmamoğlu ile ilgili iddiasını sosyal medyadan paylaştı.

Tolgahan Erdoğan, "Apa Giz plazada, seçimlerde yapılacak iş birliği karşılığında 3 Daire Başkanlığı ve 2 Şirket Genel Müdürlüğü teklifi yapıldı." dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Seçimler yaklaşıyor, İmamoğlu her ne kadar partiler adaylarını açıklasa da Siyasi Parti temsilcileri ile arka kapı diplamasisi ile görüşmelerini devam ettiriyor. Genellikle İmamoğlu'nun Levent'de ofisinin bulunduğu Apa Giz Plazada ve Akmerkezde Öykü Ajansın Merkezinde kendisi veya Necati Özkan görüşmeleri bizzat yürüttüğü konuşuluyor.

Yine iddialara göre Cuma Günü Apa Giz plazada Siyasi Parti Temsilcisi Y.E.T. yapılan görüşmelerde seçimlerde yapılacak iş birliği karşılığında 3 Daire Başkanlığı ve 2 Şirket Genel Müdürlüğü teklifi yapıldığı kulis bilgilerimiz arasında.

Görüşmede İmamoğlu'nun kuzeni T.Y.' nin de pazarlıklarda bizzat olduğu yine iddialar arasında. Konuyu araştırmaya ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Takipteyiz."

İmamoğlu, AK Parti'ye saldırının asayiş olayı olduğunu nereden biliyor? Şanlıurfa'da korkunç kaza! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırıya ilişkin ilk açıklama AK Parti'ye silahlı saldırı anı kamerada