Antalya'da Kadın Cinayeti: İki Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'da bir kadının silahla öldürülmesiyle ilgili iki zanlı adliyeye sevk edildi. Olayın detayları ve gelişmeler haberimizde.

Antalya'da Kadın Cinayeti: İki Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 52 yaşındaki Fadim Temirhanoğulları silah ile öldürüldü. Olay sonrası, iki kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin İfadesi Alındı

Fadim Temirhanoğulları'nın eşi S.T. ve ona araç temin eden F.İ., Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde yapılan ifade işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılmak üzere sağlık kontrolünden geçirildi.

Olay Yeri ve Detaylar

Olay, Hurma Mahallesi 252 Sokak'taki bir sitede gerçekleşti. Fadim Temirhanoğulları, birlikte yaşadığı kızı tarafından sabah saatlerinde silahla öldürülmüş halde bulundu. Fadim Temirhanoğulları'nın katil zanlısı eşi ile F.İ. ise Korkuteli ilçesinde yakalandı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir kadının silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı...

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir kadının silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Çocuk İstismarına Karşı Beklenmedik Çözüm Önerisi Erzincan'da Ayşenur Ezgi Eygi İçin Gıyabi Cenaze Namazı Saç baş yolmalı kavga! Narin'in serbest kalan babasından ilk açıklama