Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi

Antalya'da üç gündür etkisini sürdüren ve 40 dereceye ulaşan hava sıcaklığı, ani bir sağanakla birlikte 16 derece birden düştü. Kent merkezinde yaklaşık 15 dakika süren yağış ve fırtına sonrası bazı ağaçlar araçların üzerine devrildi.

  • Turizm kenti Antalya'da 46 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, üç gündür etkisini sürdürdükten sonra, bugün 15 dakika süren sağanak yağışla ani bir düşüş yaşadı.

Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi - Resim : 1

  • Saat 16.00 sıralarında şiddetli rüzgar eşliğinde aniden başlayan sağanak, sıcaklığı 24 dereceye düşürdü. Yağmura hazırlıksız yakalanan yayalar zor anlar yaşarken, bazı caddelerde su birikintileri oluştu.

Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi - Resim : 2

  • Şiddetli rüzgar nedeniyle kentin farklı bölgelerinde ağaçlar devrildi ve bazı ağaçlar park halindeki otomobillerin üzerine düştü.

"DOĞAL BİR AFET AMA ÜZGÜNÜM"

  • Üzerine ağacın devrildiği otomobilin sahibi Tacettin Olgun, "Sabah işe geldim ve aracı buraya park ettim. Akşamüzeri geldim fırtına çıktı, arabanın yanına geldiğimde ise üzerine ağacın düştüğünü gördüm. Zaten elimde sadece bu araç vardı, nasıl işe gideceğim bilmiyorum." dedi.

Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi - Resim : 3

  • Bir başka otomobilin sahibi Duygu Kumbul da, "Kuzenimle gezmeye geldik. Aracımı park edip misafirliğe gittik. Sonra bir anda fırtına çıktı. Aracımın yanına geldiğimde üzerine ağacın devrildiğini gördüm. Ağacın içi resmen boş. Doğal bir afet ama çok üzgünüm." diye konuştu.

Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi - Resim : 4

SAHİLDEKİLER ŞOKE OLDU

  • Şiddetli rüzgar nedeniyle Serik ilçesinde sahildeki tatilciler ise zor anlar yaşadı. Aniden çıkan rüzgar, sahildeki kumları etrafa savurdu. Sahilde göz gözü görmezken tatilciler sahili terk etmek zorunda kaldı.

Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi - Resim : 5

  • Yaklaşık 15 dakika süren sağanak ve fırtına sonrası kentte tekrar güneşli hava hakim oldu.

Antalya'da hava sıcaklığı 16 derece birden düştü: Kum fırtınası çıktı, ağaçlar devrildi - Resim : 6

Diyarbakır'da terörün finans kaynağına operasyon Cumhurbaşkanı'ndan Tuva Cihangir Atasever'e: Son olmayacaksın! Nisanur bebeğin mezarını kimin yaptırdığı ortaya çıktı Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi