Antalya Valisi Şahin'den kıyıya vuran cesetler hakkında açıklama: Sebebi seri katil değil soykırım savaşları

Türkiye Antalya sahillerinde 6 günde bulunan 8 cesedi konuşuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Hulusi Şahin, ''Bunlar belki bir seri katil cinayetleri değil ama, yanı başımızda süren ve Gazze'de insanlık dramına tanık olduğumuz bir soykırım savaşı olduğu açık'' dedi.

Antalya Valisi Şahin'den kıyıya vuran cesetler hakkında açıklama: Sebebi seri katil değil soykırım savaşları
  • Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) toplantısının konuğu Antalya Valisi Hulusi Şahin oldu.
  • İş insanları ile bir araya gelen Şahin, önemli açıklamalarda bulundu. 
Antalya Valisi Hulusi Şahin
Antalya Valisi Hulusi Şahin
  • Son günlerde Antalya sahillerine vuran cesetler ile ilgili açıklamada bulunan Şahin, "Ardı ardına kıyıya vuran parçalanmış insan bedenlerinden sonra kentte seri katil mi var soruları sorulmaya başlandı. Bunlar belki bir seri katil cinayetleri değil ama, yanı başımızda süren ve Gazze'de insanlık dramına tanık olduğumuz bir soykırım savaşı olduğu açık." dedi.
  • Vali Şahin şöyle devam etti:
Bulunan cesetler tahmini olarak Lübnan'dan, Avrupa'ya gitmek isteyen ve yaklaşık 90 kişinin olduğunu tahmin ettiğimiz bir geminin batması sonucu olduğuna dair tespitler var. Bu savaş bir an önce durmadığı sürece benzer tabloları görebiliriz. Bu nedenle yaşanan bu insanlık dramına karşı herkesi bir olmaya ve tepki göstermeye davet ediyorum.

 

Bayraktar TB3 SİHA yurt dışında ilk kez görücüye çıktı İYİ Parti'nin Ankara adayı belli oldu Şiddetli kar yağışı! Tüm uçuşlar iptal edildi Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı!