Ankara'ya raylı sistem için kritik görüşme! Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok'tan başkent değerlendirmesi

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi. Ankara'nın trafik sorununu çözmek ve vatandaşa hizmet için raylı sistem çalışmaları değerlendirildi.

Ankara'ya raylı sistem için kritik görüşme! Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok'tan başkent değerlendirmesi
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler'de Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok ile bir araya geldi.

Ankara'ya raylı sistem için kritik görüşme! Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok'tan başkent değerlendirmesi - Resim : 1

ANKARA'YA HİZMET ULAŞIYOR

  • Başkent Ankara'nın aksayan trafiği ve son yıllarda yetersiz kalan çözüm yolları için AK Parti'nin çalışmaları devam ediyor.
  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Turgut Altınok'la 'Ankara Raylı Sistem Ağı' projesi üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Ankara'ya raylı sistem için kritik görüşme! Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok'tan başkent değerlendirmesi - Resim : 2

Bakan Uraloğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemizin kalbi Ankara'nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Turgut Altınok ile bir araya geldik. Görüşmemizde başkentimize ait hâlihazırda yer alan ulaşım ve planladığımız raylı sistem projelerini istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışan vazifelere imza atacağız."

Ankara'ya raylı sistem için kritik görüşme! Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok'tan başkent değerlendirmesi - Resim : 3

ANKARA'YA MÜJDELER OLACAK

  • Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok da sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Altınok paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Sn. Bakanımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ankara’ya müjdelerimiz olacak. Ankaralı evine ve işine giderken ulaşım ve trafik sorunu yaşamayacak.
SİBERAY'dan uyarı! Bu linklere tıklamayın Kabataş-Bağcılar seferleri normale döndü Gazze'de çocuklar ölmemek için hayvan yemi yiyor İran Cumhurbaşkanı Reisi Ankara'ya geldi