Ankara'da Vinç Yan Yattı: Olayda Yaralanma Yaşanmadı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir vinç, binanın çatısında taşınan malzemeleri taşırken yan yattı. Olayda yaralanan olmadı.

Ankara'da Vinç Yan Yattı: Olayda Yaralanma Yaşanmadı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir vinç 3 katlı bir binanın çatısında malzeme taşırken yan yattı. Olay, İlkadım Mahallesi Yetkin Sokak'ta gerçekleşti.

Hidrolik Arıza Nedeniyle Yan Yattı

Vinç, dış cephe malzemelerini taşırken hidrolik sisteminde meydana gelen bir arıza nedeniyle yan duruma geçti. Neyse ki, olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Vinç, Başka Bir Vinçle Kaldırıldı

Yan yatan vinç, başka bir vinç yardımıyla güvenli bir şekilde kaldırıldı. Olay sonrası bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı ve vinçteki arızanın nedenleri araştırılmaya başlandı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir binanın çatısına malzeme taşıyan vinç yan yattı. Olayda herhangi...

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir binanın çatısına malzeme taşıyan vinç yan yattı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken yan yatan vinç, başka bir vinç yardımıyla kaldırıldı.

Bakan Fidan, Kuzey Makedonya ile ilişkilerin gelişimi üzerine açıklamalarda bulundu Çin-Afrika İşbirliği Forumu: Yeni Dönemde Ortak Gelecek Vurgusu Tekirdağ'da Tarım ve Teknoloji Günleri Kapsamında Geleneksel Yarışmalar Yapıldı Edremit Körfezi'nde Hayalet Ağ Temizliği Başladı