Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kuvvetli yağış uyarısı

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 25 Mayıs 2024 günü öğle saatlerinden itibaren Ankara'da kuvvetli yağışların beklendiğini belirtti. Valiliğin açıklamasında, "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kuvvetli yağış uyarısı
  • Ankara Valiliği, kuvvetli yağış beklendiğini belirterek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyardı.

Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kuvvetli yağış uyarısı - Resim : 1

  • Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara'da 25 Mayıs günü öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağışlar bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kuvvetli yağış uyarısı - Resim : 2

METEOROLOJİ'DEN ANKARA İÇİN UYARI

  • Meteoroloji Genel Müdürlüğü de Ankara için yağış uyarısı yaptı.

Ankara Valiliği'nden vatandaşlara kuvvetli yağış uyarısı - Resim : 3

  • Buna göre; Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri ile Çankırı'nın güney ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli olması bekleniyor.
AK Parti iki kanun teklifi için mesai yapacak Ayhan Bora Kaplan'ın evi satışa çıkarıldı Kaş Adliyesi'nde tuvalet krizi çözüldü Faaliyeti durdurulan Halk Ekmek Fabrikası infial yarattı