Ankara Valiliği'nden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti açıklaması

Ankara Valiliği tarafından Sinan Ateş cinayetine ilişkin yapılan açıklamada "Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere, 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir." denildi.

Ankara Valiliği'nden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti açıklaması

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere, 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir." denildi.

Ankara Valiliği'nden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti açıklaması - Resim : 1

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktıkları sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Yaralanan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, Bozkurt ise omzundan yaralanmıştı.

Ankara Valiliği'nden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti açıklaması - Resim : 2

KURŞUN BAŞINA İSABET ETTİ
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı akademisyen Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Ankara Valiliği'nden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti açıklaması - Resim : 3

ÖLMEDEN ÖNCE FIRAT ÇAKIROĞLU MESAJI
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in, olaydan 2 saat önce, Twitter'da yaptığı paylaşımla İzmir'de 2015 yılında karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında yaşamını yitiren Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Tarih bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu andığı görüldü.

200 milyon liranın sahibi belli oluyor! En güzel yılbaşı mesajlarını sizler için hazırladık! Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılı değerlendirdi Yılbaşı Gecesi 2022 Doodle oldu!