Ali Erbaş'a iki kez soruldu, ikisinde de yanıtsız bıraktı: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'AUDİ A8 marka makam aracı istediği' iddialarının ardından bu kez de koruma sayısını arttırdığı yönündeki iddialarla gündemde. İşte son iddialar, Erbaş'a bugün katıldığı bir programda soru olarak yöneltildi. Gazeteciler program öncesi ve sonrası mikrofon uzattıysa da bir türlü cevap alamadı.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın koruma sayısının arttığına yönelik çıkan haberler üzerine gazeteciler bu konuyu Erbaş'a sordu.

YÜRÜYEREK GELDİ

  • Kocatepe Camisi fuar alanında Türkiye Diyanet Vakfı Devri Alem Gençlik Fuarı'na katılan Erbaş'ın etkinlik alanına yürüyerek gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
  • Erbaş geçtiğimiz gün de İstanbul'daki hacı adaylarını uğurlamaya TOGG marka aracıyla gelmişti.

Ali Erbaş'a iki kez soruldu, ikisinde de yanıtsız bıraktı: Koruma sayınız arttı mı? - Resim : 2

'KORUMA SAYISI 2'DEN 6'YA ÇIKTI' İDDİASI

  • Bir yandan "Kamuda tasarruf tedbirleri" konuşulurken diğer yandan Ali Erbaş'ın lüks makam aracı talebinde bulunduğu iddiaları gündemi meşgul etmişti.
  • Bu iddiaların ardından bu kez de Diyanet İşleri Başkanlığı'nda önceki yıllarda 2 olan koruma sayısının, Ali Erbaş'ın döneminde 6 kişiye çıktığı iddia edildi.

Ali Erbaş'a iki kez soruldu, ikisinde de yanıtsız bıraktı: Koruma sayınız arttı mı? - Resim : 3

BİR TÜRLÜ CEVAP VERMEDİ

  • Gazeteciler, Erbaş'a bu iddianın doğru olup olmadığını sordu ancak bir türlü cevap alamadı. 
  • Gazeteciler  program öncesi ve sonrası aynı soruyu yöneltirken Ali Erbaş'ın yürümeye devam ettiği görüldü.

Kaynak: DHA

Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Anneler Günü'nde herkes annesini hatırlarken o oğlunu özlüyor Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'nda değişim Birbiriyle husumetli 2 suç örgütü çökertildi