Ali Babacan'ın korumalarının "Devlet yok deyin" diyerek depremzedeleri tekmelediği iddia edildi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın korumalarının, Kahramanmaraş'ta depremzedeleri tekmelediği iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan telefon kamerası kayıtlarında vatandaşlar, DEVA Partililerin kendilerine zorla, "Devlet yok deyin" dedirtmeye çalıştığını iddia ederek duruma tepki gösterirken Genel Başkan Ali Babacan'dan iddialara ilişkin henüz bir yanıt gelmedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın korumalarının, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde yakınlarını kaybeden bir vatandaşı tekmelediği iddia edildi. İddia, amatör kamerayla çekilerek sosyal medyada viral olan videoya dayandırılıyor.

O kayıtta, kıyafetinde ayakkabı izleri olan bir vatandaşın, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'e tepkisi görülüyor.

"'DEVLET YOK DEYİN' DİYORSUNUZ YA"
Bir grup vatandaş Ekmen'e, "'Devlet yok deyin' diyorsunuz ya" dediği duyulurken, Ekmen'in tepkili vatandaşa adını sorduğu duyuluyor.

Ayrıca partililer, eylemi gerçekleştirenleri tanımadıklarını belirtiyor.

"DEVLETİ YANIMIZDA GÖREMEDİK"
Genel Başkan Ali Babacan'dan henüz konuya ilişkin açıklama gelmedi. Sosyal medyadaki son paylaşımının ise vatandaşlardan "Devleti yanımızda göremedik" şeklinde şikayet geldiği yönünde olması dikkat çekti.