Ali Babacan'dan Bahçeli'ye sert sözler: Memleketin yıkıldı, evinin tuvaletini bile açmadın, ne konuşuyorsun

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi AHBAP ve Babala TV için kullandığı ifadeler üzerinden eleştirdi. Babacan, "Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor" diyerek Bahçeli'nin, Osmaniye’deki konutunun tam karşısındaki evin yıkıldığını, buna rağmen evinin tuvaletini depremzedelere açmadığını iddia etti.

Ali Babacan'dan Bahçeli'ye sert sözler: Memleketin yıkıldı, evinin tuvaletini bile açmadın, ne konuşuyorsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmanın yankıları sürüyor.

"VATANLA İŞİ OLMAYAN DEVLETLE UĞRAŞIR"
Bahçeli, AHBAP ve Babala TV'yi de hedef alarak bu oluşumların Türkiye'de yer almamaları gerektiğini söyledi. Muhalefetin de depremle ilgili propaganda yürüttüğünü ima eden Bahçeli, "O gelmedi ben geldim tartışması deprem kadar yıkıcıdır. Sürüde koyunu olmayan çobanla uğraşır, camide gözü olmayan imamla uğraşır. Vatanla işi olmayan devletle uğraşır" ifadelerini kullandı.

"OSMANİYE'DEKİ EVİNİN TUVALETİNİ BİLE AÇMADIN"
Bahçeli'nin bu ifadeleri üzerine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan tepki geldi. Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Babacan, Bahçeli'nin, Osmaniye’deki konutunun tam karşısındaki evin yıkıldığını, buna rağmen evinin tuvaletini depremzedelere açmadığını iddia etti.

"DEPREMZEDENİN HALİNİ BİLMEDEN AHKAM KESİYOR"
Babacan şu ifadeleri kullandı:
"Tek bir afet bölgesini görmeden, tek bir depremzedenin halini bilmeden ahkam kesiyor!

Ben kendisine söyleyeyim: Sayın Bahçeli, Osmaniye’deki konutunuzun tam karşısında yıkılan enkazın sakinlerine konutunuzun tuvaletine kullanım izni verilmemiş, siz neden bahsediyorsunuz?

"VEKİLİ OLDUĞUNUZ OSMANİYE'NİN HALİNİ BEN GÖRDÜM"
Ben gittim. Sizin adım atmadığınız hem de vekili olduğunuz memleketiniz Osmaniye’nin hâlini gördüm. Adıyaman’ı, Kahramanmaraş’ı, Hatay’ı, Adana’yı gördüm. Kurtulan vatandaşlarımızı dinledim.

"OTURDUĞUNUZ YERDEN AHKAM KESMEYİN"
Masal anlatmayın, ülke ne hâlde bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin."

AHBAP'ın Ankara İl Başkanı MHP Milletvekilinin kızı çıktı! Taksim'deki terör saldırısı hakkında flaş gelişme! Deprem bölgelerinde içme suyu altyapısının yüzde 95'i onarıldı! Son Dakika... Haluk Levent trafik kazası geçirdi