Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in arka çıktığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli’nin fotoğraflarının üzerinde yer aldığı, “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı etiketleri tasarlayıp sosyal medya hesaplarından paylaşan Mahir Akkoyun'un ülkücülere hakaret ettiği paylaşımlar ortaya çıktı. Akkoyun'un Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'na "katil" dediği paylaşımlar da bulunuyor.

Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli’nin fotoğraflarının üzerinde yer aldığı, “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı etiketlerini tasarlayıp sosyal medya hesaplarından paylaşan Mahir Akkoyun, gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

AKŞENER: SADECE 37 GÜN KALDI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Akkoyun'un gözaltına alınmasına tepki gösterdi ve kendisine arka çıktı.

Akşener, "Tehditlerin korkutamadığı gençlerimizi özgürlüklerine darbe vurarak sindiremeyeceksiniz. Zulmünüz de baskınız da yakında son bulacak. Biz gerçekleri söyleyen gençlerimizle tarih yazacağız! Sadece 37 gün kaldı" ifadelerini kullandı.

Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı - Resim : 1

Akşener'in savunduğu Akkoyun'un ülkücülere hakaret edip, Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu'na "katil" dediği paylaşımlar ortaya çıktı.

Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı - Resim : 2

Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı - Resim : 3

Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı - Resim : 4

Akkoyun'un HDP savunuculuğu yaptığı paylaşımlar da tespit edildi. Meral Akşener'in "HDP ile aynı masaya oturmayız" sözlerine "Merak etme Meral, HDP dün tükürdüğünü bugün yalayanların yanına oturmaz zaten" şeklinde cevap verdiği görüldü.

Akşener'in desteklediği 'Erdoğan sayesinde' etiketini tasarlayan Mahir Akkoyun, ülkücü düşmanı çıktı - Resim : 5

MEB personel pozisyonları yerleştirme sonuçları açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan: 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşmeler! Kılıçdaroğlu'nun Samsat iddiaları asılsız çıktı!