Akşener'den İYİ Partililere 'istifa' resti: 14 Mayıs'tan daha düşük oy alırsak bırakacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Genel İdare Kurulu'nda yaptığı konuşmada, kendisine yöneltilen ittifaksız seçim eleştirilerine 'istifa' resti çekerek yanıt verdiği iddia edildi. Akşener’in "Bütün sorumluluğu ben alıyorum" dediği ve kurmaylarına, "Eğer 14 Mayıs tarihinde aldığımız oyun altına düşersek istifa edeceğim" sözünü verdiği öğrenildi.

Akşener'den İYİ Partililere 'istifa' resti: 14 Mayıs'tan daha düşük oy alırsak bırakacağım
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 'hür ve müstakil' gireceklerini açıklamıştı.
  • CHP ile ittifak yapılmamasını eleştiren İYİ Partililer, kazan kaldırmış ve partide istifaların arkası kesilmemişti.

AKŞENER'DEN İSTİFA SÖZÜ

  • Artı Gerçek'te yer alan habere göre; Akşener, Genel İdare Kurulu'nda yaptığı konuşmada, kendisine yöneltilen ittifaksız seçim eleştirilerine 'istifa' resti çekerek yanıt verdi.
  • Akşener'in "Bütün sorumluluğu ben alıyorum" dediği ve kurmaylarına, "Eğer 14 Mayıs tarihinde aldığımız oyun altına düşersek istifa edeceğim" sözünü verdiği öne sürüldü.
İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un adaylığı sonrası ilk yorum 'Mossad ajanı doktor' iddialarına yanıt İYİ Parti 5 adayı daha belirledi Murat Kurum Fatih ve Üsküdar'da esnafı ziyaret etti