AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan "bizi hep çalışırken göreceksiniz" açıklaması

Eyüp Sultan Camii'ni ziyaret eden Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum açıklamalarda bulundu. Milyonlarca İstanbullunun derdine çözüm üretmek için sahada olacaklarını belirten Kurum, "Bizi hep sokakta, ulaşım çilesini bitirirken, deprem riskini kaldırmak için çalışırken göreceksiniz." dedi.

  • Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte Eyüp Sultan Camii'ni ziyaret etti.
  • Kurum, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan "bizi hep çalışırken göreceksiniz" açıklaması - Resim : 1

"DUALARLA BAŞLAYACAĞIZ"

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıkladığı Kurum yaptığı konuşmada, "Her zaman milletimizin yanında olacağız. Her zor anında onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bundan önce nasılsak bundan sonra da öyle olacağız. Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret ettik, birazdan da Sultan Fatih'imizi ziyaret edeceğiz. Merhum başkanımız Kadir ağabeyimizi ziyaret edeceğiz. Dualarla başlayacağız." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan "bizi hep çalışırken göreceksiniz" açıklaması - Resim : 2

"ZOR GÜNLERİNDE YANINDA OLACAĞIZ"

  • AK Parti'nin İBB adayı Kurum, milyonlarca İstanbullunun derdine derman olmak için çalışacaklarını vurguladı.
  • Kurum yaptığı açıklamada, "Milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bu manevi iklimde, bu kutlu şehirde tüm aziz İstanbullularla el ele kol kola yürümeye devam edeceğiz. Bizi hep sokakta, ulaşım çilesini bitirirken, deprem riskini kaldırmak için çalışırken göreceksiniz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan "bizi hep çalışırken göreceksiniz" açıklaması - Resim : 3

Murat Kurum açıklamalarını şu ifadelerle noktaladı;

Mayıs seçimleri sonrasında teşkilat olarak çalışmalara başladık. Ulaşım, deprem riski, kentsel dönüşüm, yeşil alan eksiği, sosyal donatı eksiği, İstanbul'un güvenliği huzuru manasında bir iftihar tablosu olacak. Ecdadın torunları olarak o eserlere sahip çıkacağız. Geleceği gençlerimizle, kadınlarımızla inşa edeceğiz.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan "bizi hep çalışırken göreceksiniz" açıklaması - Resim : 4

Yakaladığı balık ile şoke oldu! Boyu neredeyse kayığı doldurdu Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat denetimi Murat Kurum'un İBB Başkanlığı'na adaylığı dünya basınında: "Erdoğan için anahtar şehir" İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi mi?