AK Partili Aziz Yeniay silahlı saldırı anını anlattı: O soru sorulmasaydı dışarıda olacaktık

10 Şubat Cumartesi günü seçim çalışması için gittiği dernek ziyaretinde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay açıklamalarda bulundu.

AK Partili Aziz Yeniay silahlı saldırı anını anlattı: O soru sorulmasaydı dışarıda olacaktık
  • AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, 10 Şubat Cumartesi günü seçim çalışması için gittiği dernek ziyaretinde silahlı saldırıya uğradı.
  • Saldırıdan son anda kurtulan AK Partili Aziz Yeniay, skandal saldırı hakkında konuştu.

AK Partili Aziz Yeniay silahlı saldırı anını anlattı: O soru sorulmasaydı dışarıda olacaktık - Resim : 1

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Oradaki görüşmede iki farklı firmadan bahsediyoruz. Bir de siyasi figür bir araya geldiler. Sizinle ilgili ciddi manada tehdit söz konusu. Ona ulaşabilir misiniz, saldırı planlanıyor. Şu bölgelerde saldırı gerçekleşecek. Tabi yine ciddiye almadık. Ancak oradan ayrılmak için söylemek isteneni söyledik ve teşekkür ettik. Ancak o gün belirlenmiş olan adreste, bizlerle bekleyen sivil memurlar dışarıda kontrol yaptılar. Biz de tam dışarı çıkarken bir arkadaşımız bir şey sorabilir miyim dedi. O soru sorulmasaydı biz de dışarıda olacaktık. O esnada otomatik silahlarla taramaya başladılar.
BUDO seferlerine fırtına engeli Eğitime ara verildi CHP'deki koltuk kavgasına "gönüllü köleyiz" tepkisi Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar