AK Parti'den Filistin'e bağımsızlık desteği! Yanınızda olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin'in Bağımsızlık Gününü kutladı. Gazze'deki katliama tepki gösteren AK Partili Çelik, "Bağımsızlık mücadelesinde Filistinli kardeşlerimizin yanında durduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'den Filistin'e bağımsızlık desteği! Yanınızda olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz
  • AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail işgali altındaki Gazze halkının davasının Türkiye tarafından savunulmaya devam edileceğini söyledi.
  • Yaptığı açıklamada Filistin’in Bağımsızlık Gününü kutlayan Çelik, "Bağımsızlık mücadelesinde Filistinli kardeşlerimizin yanında durduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'den Filistin'e bağımsızlık desteği! Yanınızda olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz - Resim : 1

İşte AK Parti Sözcüsü Çelik'in açıklamaları;

15 Kasım 1988'de bağımsızlığını ilan eden kardeş Filistin’in Bağımsızlık Gününü kutluyoruz. Bağımsızlık mücadelesinde Filistinli kardeşlerimizin yanında durduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz. Filistinli kardeşlerimizi desteklemeye ve Filistin'in haklı davasını savunmaya devam edeceğiz.

AK Parti'den Filistin'e bağımsızlık desteği! Yanınızda olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz - Resim : 2

Kapadokya'da balon turları gerçekleştirilemiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Meloni ile Gazze için görüştü Emine Erdoğan dünya liderlerinin eşlerini Gazze için bir araya getirdi Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getirildi