AK Parti'de 'İstanbul' mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temayül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul teşkilatıyla 31 Mart 2024'te Yerel Seçim için buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yapılacak temayül yoklamasında İstanbul adayının kim olacağı konuşuluyor.

AK Parti'de 'İstanbul' mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temayül
  • Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024'te yapılacak Yerel Seçimler için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.,
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'da konutundan çıkarak Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, 3 Kademe İl Başkanları, İstanbul milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve 3 Kademe İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti'de 'İstanbul' mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temayül - Resim : 1

TEMAYÜL YOKLAMASI

  • Aday belirleme sürecindeki önemli süreçlerinden biri olan temayül yoklaması AK Parti İl Başkanlığı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün gerçekleştiriliyor

AK Parti'de 'İstanbul' mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temayül - Resim : 2

  • 81 il için çalışmalar devam ederken milyonların merak ettiği "AK Parti'nin İstanbul adayı kim olacak?" sorusu da önümüzdeki günlerde cevabını bulacak.

AK Parti'de 'İstanbul' mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temayül - Resim : 3

Türkiye yerli tasarım başvurusunda 2. sırada Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK'lı terörist öldürüldü İçişleri Bakanı duyurdu! 238 bin 55 Suriyeli Türk vatandaşlığı aldı 16 kişiyi öldüren bina kusurlu çıktı