AK Parti'de gözler MKYK'ya çevrildi! Değişim sürecek mi?

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından sonuçları ele almak için sürekli kurmaylarıyla görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmenin verdiği mesajı aldıklarını belirtmişti. İl başkanlarının değişimi ile işaret fişeği yanarken, kabine ile devam etti. Partide gözler şimdi de MKYK toplantısına çevrildi.

AK Parti'de gözler MKYK'ya çevrildi! Değişim sürecek mi?

AK Parti'de değişimin işaret fişeği il başkanları ile başladı, 2 kabine üyesi ile sürdü. AK Parti'deki değişim için bütün gözler 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısına çevrildi. Kulislerde, MKYK toplantısının ardından bir takım genel başkan yardımcılarında bayrak değişiminin olacağı belirtiliyor.

BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVAM EDECEK

Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı her adımı yol arkadaşları ile birlikte tartıştı, yeni yol haritasını belirlemek için toplantılar düzenledi. AK Parti, eylülde yapılacak olan olağan kongre sürecine kadar sistemli bir hazırlık dönemi yönetiyor. Seçimlerden sonra Batman ve Rize il başkanları ile başlayan değişim süreci il ve ilçe başkanlıkları ile devam etti.

Erdoğan, son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı.

GÖZLER SALI GÜNÜ MKYK'DA

Gözler salı günü toplanacak MKYK toplantısına çevrilirken, parti kulislerinde, 23 Temmuz'da yapılacak MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor.

İYİ Partili vekilden tepki çeken hareket Gabar'daki patlamaya ilişkin açıklama İzmir'deki faciada ifadeler ortaya çıktı TBMM'de yoğun gündem