AK Parti'de aday belirleme süreci hakkında bomba kulis: Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 büyükşehir için yeni bir yol izleyecek

AK Parti'de aday belirleme süreci bu hafta itibariyle hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 aralıktan sonra açıklayacağını söylediği adaylar arasında 3 büyükşehrin adayını teşkilat üyelerine danışacağı öğrenildi. 

AK Parti'de aday belirleme süreci hakkında bomba kulis: Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 büyükşehir için yeni bir yol izleyecek
  • AK Parti MKYK toplantısı başladı. MKYK toplantısının gündemini öncelikli olarak 31 Mart 2024'te düzenlenecek mahalli idareler seçimleriyle ilgili hazırlıklar oluşturuyor.
  • Belediye başkan adaylarını belirlemek için dün ilk toplantısını gerçekleştiren Aday Tespit Komisyonu'nun çalışmaların konuşulacağı toplantı öncesi yeni bir kulise ulaşıldı.

MKYK'NIN ARDINDAN BAŞKA BİR TOPLANTIYA GEÇECEK

  • Geçtiğimiz gün 15 Aralık sonrası adayların kesinleşeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MKYK'nın ardından geçeceği başka bir toplantıda bu adaylar arasında 3 büyükşehir için teşkilat üyelerinin fikrini alacağı öğrenildi.

"KİMİ ADAY GÖRMEK İSTİYORSUNUZ?"

  • Edinilen bilgiye göre Erdoğan bu toplantıda Ankara, İzmir ve Adana’dan gelen teşkilat üyelerine kimi aday olarak görmek istediklerini soracak.

AK Parti'de aday belirleme süreci hakkında bomba kulis: Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 büyükşehir için yeni bir yol izleyecek - Resim : 3

CEVAPLAR KAPALI ZARFLA İLETİLECEK

  • Cevapların kapalı zarfla alınması beklenirken aday belirleme sürecinde böyle bir yöntemin ilk kez uygulandığı belirtiliyor.
  • AK Parti’de olmayan şehirlere yönelik temayül yoklaması ilerleyen günlerde de sürecek.

Kaynak: haberet.com

CHP'nin adayları bu hafta belli oluyor AK Parti MKYK toplandı YOİKK toplandı Bahçeli'den kınama! Türk sporu birkaç provokatöre teslim olmamalı