AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok

31 Mart 2024'teki yerel seçimler için takvim işlemeye başladı. Türkiye'nin seçim havasına girilmesiyle beraber AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine İstanbul için seferberlik ruhu ile hazırlanıyor. Teşkilata seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur'un zaferi için 31 Mart sabahına kadar durmak yok. Çok sıkı çalışmalıyız. 7/24 kapı kapı dolaşmalıyız" dedi.

AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok
  • Türkiye, 5 senede bir yapılan yerel seçimlere doğru heyecanlı bir geri sayıma başladı.

AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok - Resim : 1

  • 2024'te yapılacak olan bu seçimler, ülke genelinde il, ilçe, köy ve mahallelerde yeni belediye başkanları ile muhtarların seçilmesine aracılık edecek.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir grup toplantısında yeniden İstanbul sloganı ile şifrelerini belirlediği İstanbul için de seferberlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok - Resim : 3

"ÇALINMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAMALISINIZ"

  • Aday belirleme çalışmaları ve temayül yoklamaları kapsamında partisinin genel merkezinde ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda milletvekilleri ve il teşkilatları ile bir araya gelen Erdoğan kurmaylarına, "Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamalısınız. İstanbul'da yeniden AK Parti belediyeciliği için herkes önce İstanbul için çalışacak. Tüm milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları sahada olacak" talimatını verdi.

AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok - Resim : 4

"İSTANBUL BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR"

  • Mahalli idareler seçimlerinde kullanılacak müzik ve sloganlarda da İstanbul'a özel bir çalışma yapılıyor.
  • "İstanbul bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" söylemi ön plana çıkarken, İstanbul Milletvekili Yücel Arzen'in İstanbul için yeni bir beste hazırladığı da ortaya çıktı.

AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok - Resim : 5

  •  Sabah'ta yer alan habere göre; yerel seçimlerde İstanbul seçmeninin karşısına İstanbulluların büyük problemlerine çözüm üretecek somut vaatlerle çıkılacak.
  • Bu kapsamda İstanbul için özellikle ulaşım altyapı ve kentsel dönüşüm projeleri seçmene anlatılacak.
'Dur' ihtarına uymayan şüpheli etkisiz hale getirildi İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçtiler Hakkari yine sallandı! Bir şehre daha hızlı tren geliyor!