AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır!

7 Ekim Cumartesi (yarın) Ankara'da gerçekleştirilecek olan 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre için AK Parti'nin hazırlıkları tamamlandı. 81 ilden on binlerce kişi ve 30 ülkeden özel konuğun davet edildiği kongrede ana tema "Türkiye Yüzyılı" olacak, AK Parti’nin A takımı belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan delege kartını teslim aldı.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır!

AK Parti'nin 4'üncü olağanüstü büyük kongresine sayılı saatler kala hazırlıklar tamamlandı. Kongrede, AK Parti'yi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek.

Teması “Türkiye Yüzyılı” olarak belirlenen kongreye 81 ilden on binlerce kişi ve 30 ülkeden özel konuk davet edildi.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 1

AK PARTİ GENEL BAŞKANI ERDOĞAN DELEGE KARTINI ALDI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için delege kartını aldı.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 2

MKYK'DA YENİ İSİMLERE YER VERİLECEK

Tüzük değişikliğinin beklenmediği kongrede, disiplin ve etik kurulları gibi genel merkez yönetiminde görev alan 142 isim üzerinde yüzde 65’i bulan bir değişime gidilebileceği ifade ediliyor.

En çok merak edilen konu ise toplumun farklı kesimlerden isimler olup olmayacağı.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 3

Kongre tamamlandıktan sonra gözler AK Parti Genel Merkezi'nde olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni MKYK üyeleri ile ilk toplantısını yapacak.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 4

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri arasından genel başkan yardımcılarının da içinde olduğu MYK seçilecek. Mesainin sürdüğü listeye aynı gün son şeklini Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne ilişkin, "Türkiye'nin tüm sosyolojisinin de bu heyecanımıza ortaklık edeceği bir kongreyi koordine edeceğiz. AK Parti olarak yarın saat 10.00'da buradan tüm dünyaya mesajlarımızı vermiş olacağız." dedi.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 5

Kandemir, genel başkan yardımcıları Hamza Dağ ve Belgin Uygur ile Ankara Spor Salonu'nda yarın yapılacak kongrenin hazırlıklarına ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulundu.

AK Parti ailesi olarak çok heyecanlı olduklarını belirten Kandemir, kongreye Türkiye'nin dört bir tarafından gelerek coşku, heyecan, birliği ve beraberliklerine destek olacak gönüldaşları, vatandaşlar ve parti teşkilatlarıyla buluşacaklarını söyledi.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 6

Siyasi partilerin en büyük organizasyonlarının, genel merkez kongreleri olduğu bildiren Kandemir, "Biz de her genel merkez kongresinde büyük bir heyecanla yeniden hem sevdamızı tazelediğimiz hem kendimizi gözden geçirdiğimiz, muhasebemizi yaptığımız hem de geleceğe dair vizyonumuzu milletimizle paylaştığımız bir vesile olarak görüyoruz kongrelerimizi.

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 7

İnşallah yarın bu salondan tüm Türkiye'ye, Türkiye'nin geldiği noktada esasında tüm dünyaya AK Parti teşkilatları coşkusuyla, heyecanlarıyla Genel Başkanımız kürsüdeki konuşmasıyla, vizyonuyla, yepyeni şeyler söyleyecekler. Onun için büyük bir heyecanla yarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hazırlıkların tamamlandığı salondan görüntüler:

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 8

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 9

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 10

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 11

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 12

AK Parti yarın yapılacak 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongre'ye hazır! - Resim : 13

Ankara AK Parti
Yeni anayasa nasıl olacak? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması PKK'nın sözde suikast birim sorumlusu İlyas Biro Eli'yi öldürüldü Teröristlere şehit Mikail Bozlağan bombardımanı! Bakan Kacır Uluslararası Uzay Kongresi'nin Antalya'da yapılacağını duyurdu!