AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu yönetimi insanlık için de bir tehdit

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid'i Aksa'ya yönelik provokasyonunu lanetledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu yönetimi insanlık için de bir tehdit
  • İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid'i Aksa'ya yönelik provokasyonunu lanetleyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı paylaşımda, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu yönetiminin bu provokasyon ile birlikte İslam dünyasını, tüm dinleri ve insanlığın ortak mirasını hedef aldığını gösterdiğini vurguladı.
  • Çelik açıklamasında şu cümleleri kaydetti:
Soykırımcı Netanyahu kabinesinin bakanlarının da içerisinde yer aldığı İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa’ya yönelik provokasyonunu lanetliyoruz. Netanyahu yönetimi, bu provokasyon ile İslam dünyasını, tüm dinleri ve insanlığın ortak mirasını hedef aldığını göstermiştir. Netanyahu yönetimi, bölge ve dünya barışı için bir tehdit olmanın yanısıra insanlık için de tehdittir. Uluslararası toplum, bu insanlık dışı ve insanlık düşmanı yaklaşıma karşı net bir duruş sergilemelidir.
  • AK Parti Sözcüsü Çelik açıklamasını, "İnsanlık ve barış düşmanı soykırımcı Netanyahu şebekesinin üyeleri hak ettikleri gibi yargılanacaklardır" cümlesiyle tamamladı.
Dışişleri Bakanlığı’ndan Mescid-i Aksa açıklaması Afrika sıcakları geri dönüyor Mersin Körfezi alarm veriyor 'İsrail hukuk devletidir' diyen Fatih Altaylı'nın amacı ne?