AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan HDP'nin seçim bildirgesine tepki: Bu vaatleri hangi cumhurbaşkanı adayıyla yapacaksınız?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesabından HDP'nin 2023 seçim bildirgesindeki maddelere ilişkin paylaşım yaptı. Dağ, paylaşımında "Kandil’e baharlar getirecek bu vaatleri hangi cumhurbaşkanı adayıyla yapacaksınız?" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan HDP'nin seçim bildirgesine tepki: Bu vaatleri hangi cumhurbaşkanı adayıyla yapacaksınız?

Seçime sayılı günler kala siyaset gündeminde her gün bir başka hareketlilik yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine Yeşil Sol Parti'den girme kararı alan HDP, seçim bildirgesini açıkladı.

HDP'nin seçim bildirgesinde yer alan maddelere ise tepkiler geldi.

Bildirgede Suriye ve Irak’a yönelik gerçekleştirilen askeri operasyonların sona erdirileceği, Türkiye’nin Suriye ve Irak’tan geri çekilmesi, Diyanet İşleri Başkanlığının yerine İnanç İşleri Başkanlığı'nın kurulması, zorunlu din dersinin kaldırılması gibi maddeler yer aldı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLMADIĞINA GÖRE KİM?"
Konuyla ilgili Hamza Dağ, Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. Dağ, HDP'ye soru sorduğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kandil’e baharlar getirecek bu vaatleri hangi cumhurbaşkanı adayıyla yapacaksınız? Recep Tayyip Erdoğan olmadığına göre kim?"

İlber Ortaylı'dan 'Cumhurbaşkanı olsanız ilk neyi değiştirirsiniz?' sorusuna yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Sıfır Atık Günü" paylaşımı Yunan ve Rus bakanlar Türkiye'ye geliyor MGK bugün toplandı