AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, vatandaşları 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na davet etti

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda şehitleri anma ve demokrasi nöbeti düzenleneceğini duyurdu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, vatandaşları 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na davet etti

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankaralıları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na davet etti.

Özcan, yazılı açıklamasında, 15 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nda şehitleri anma ve demokrasi nöbeti düzenleneceğini belirtti.

Tüm vatandaşları buluşmaya davet eden Özcan, "7 yıl değil 70 yıl daha geçse o günü unutturmayacağız." ifadesini kullandı.

Özcan, şunları kaydetti:

Milletimize, vatanımıza, bayrağımıza olan inancımız, dün olduğu gibi bundan sonra da hainlere geçit vermeyecektir! Değerli hemşehrilerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıldönümünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz demokrasi nöbetine ailenizle birlikte sizleride davet ediyoruz. Haydi Ankara !
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar İzmir'de elektrik akımına kapılıp ölen vatandaş defnedildi Dışişleri'nden İsrail'e sert tepki Cumhurbaşkanı Erdoğan: Irak'ın kuzeyinde kilidi kapatıyoruz