AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurdaseven, esnaf ziyareti esnasında bir kişi tarafından ölümle tehdit edildi: Burada dolaşma, kafana mermi yersin

Seçimlere son 3 kala siyasi tansiyon iyice yükselmişken vatandaşlardan siyasi adaylara skandal olacak tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatima Yurduseven, seçim çalışması için esnaf ziyareti yaptığı esnada bir kişinin "Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz" dediği görüldü. Ölüm tehditi alan Yurdaseven, kişiye karşılık olarak "Kim benim kafama mermi yağdıracak. Yağdırın... Çok ayıp yaptığınız, çocuğunuz yaşındayım!" cevabını verdi.

Seçimlere son 3 kala partililer ve adaylar seçim çalışmalarına son hız devam ediyor.

Son bir haftadır yurt genelinde yaşanan seçim stresi, vatandaşların agresifleşmesine ve hatta yer yer sınırlarını aşmasına neden oldu.

Siyasetteki tansiyon artışı devam ederken, yaşanan gerilimlere bir yenisi de Adana'dan eklendi.

AK Parti Adana Milletvekili adayı Fatima Yurduseven, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada vatandaşlardan skandal olacak tepkiler gördü.

Yurduseven'in ziyaretinin bir bölümünde ölümle tehdit edildiği görüldü.

"KAFANIZA MERMİ YERSİNİZ!"
Sosyal medyada yer alan görüntülerde Yurduseven'in yanına yaklaşan bir kişinin "Burada dolaşmayın, kafanıza mermi yersiniz" dediği görüldü.

Söylenen skandal sözlere Yurduseven, "Kim benim kafama mermi yağdıracak. Yağdırın... Selamlaşmaya geldik, öyle bir şey olur mu? Çok ayıp yaptığınız, çocuğunuz yaşındayım!" karşılığını verdi.

Adana AK Parti
Kahramanmaraş'ta deprem İnce'nin çekilmesinin ardından Erkan Baş'ın sözleri gündem oldu "Kasetle geldi adaylardan birisini saf dışı bıraktı" "Namussuz montajcılar işbaşında"