Afyonkarahisar'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi Eskişehir'de defnedildi

Afyonkarahisar'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, Eskişehir'de gerçekleştirilen törenle toprağa verildi.

Afyonkarahisar'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi Eskişehir'de defnedildi

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenaze töreni Eskişehir'de gerçekleştirildi. Tır ile otomobilin çarpıştığı bu kazada, genç sürücü Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt ve dedesi Fethi Belyurt hayatlarını kaybetti.

CENAZE TÖRENİ ZÜMRÜT CAMİSİ'NDE YAPILDI

Olaya ilişkin cenazeler, Eskişehir 71 Evler Mahallesi'ndeki Zümrüt Camisi'ne getirildi. Gülüzar Belyurt’un eşi Adem Belyurt, namaz öncesi taziyeleri kabul ederek ailesini destekledi.

Cenaze namazı, öğle namazının ardından kılındı ve Belyurt ailesinin cenazeleri, Eskişehir Asri Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine Belyurt ailesinin yakınlarının yanı sıra, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve mahalle sakinleri katılarak acılı aileye destek verdiler.

KAZANIN AYRINTILARI

Dün akşam saatlerinde, H.A. (56) isimli tır sürücüsünün kullandığı 03 AAC 933 plakalı tır, Salihler köyü yakınlarında karşı yönden gelen Nurcan Belyurt’un kullandığı 26 PY 170 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonucunda Nurcan Belyurt ve yanında bulunan dedesi Fethi Belyurt olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan annesi Gülüzar Belyurt ve kardeşi Lokman Belyurt ise Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Gülüzar Belyurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tır sürücüsü H.A. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

CHP'li Murat Çan'dan İstiklal Madalyası talepleri Terör örgütü üyesi firari yakalandı Protestolar Doğu Anadolu'da Trabzon'da efsanelerle yeniden futbol turnuvası başlıyor