Afyonkarahisar'da deprem! Vatandaşlar panikle sokaklara çıktı

AFAD'ın verilerine göre, Afyonkarahisar'ın merkezinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7 km derinlikte oluşan sarsıntı hemen hemen 5 saniye sürerken vatandaşlar telaşla kendilerini sokaklara attı.

Afyonkarahisar'da deprem! Vatandaşlar panikle sokaklara çıktı
  • 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin akabinde Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ederken, bir korkutan haber de Afyonkarahisar'dan geldi.

5 SANİYE SÜREN DEPREM BÜYÜK PANİĞE SEBEP OLDU

  • Afad yetkilileri, Afyonkarahisar'ın merkezinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
  • Yaklaşık 7 km derinlikte oluşan sarsıntı büyük paniğe neden olurken, 5 saniye kadar süren depremin ardından vatandaşlar sokaklara fırladı.

Afyonkarahisar'da deprem! Vatandaşlar panikle sokaklara çıktı - Resim : 1

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

  • Afyonkarahisar'daki depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar bulunmadığını aktardı.

Afyonkarahisar'da deprem! Vatandaşlar panikle sokaklara çıktı - Resim : 2

"OLUMSUZ BİR DURUM YOKTUR"

  • Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı; 
"Afyonkarahisar'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Afyonkarahisar'da deprem! Vatandaşlar panikle sokaklara çıktı - Resim : 3

Bakanlıktan sahte video açıklaması Erdoğan, Miçotakis ile görüştü NATO'da aile fotoğrafı MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz