Afyonkarahisar'da 2012 Mühimmat Deposu Patlamasında Şehit Olan Askerler Anıldı

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposu patlamasında şehit olan askerler için anlamlı bir anma töreni düzenlendi.

Afyonkarahisar'da 2012 Mühimmat Deposu Patlamasında Şehit Olan Askerler Anıldı

Afyonkarahisar'da, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda 2012 yılında yaşanan patlamada hayatını kaybeden 25 asker, düzenlenen törenle anıldı.

Saygı Duruşu ve Dua

Tören, kışlada basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Öncelikle saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Şehitler anısına Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Şehit yakınları, mezarlıkları ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Katılımcılar

Anma programına, şehit aileleri, gaziler, il protokolü ve siyasi parti temsilcileri ile askeri yetkililer katıldı. Törenin ardından şehit aileleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti.

Şehit Ailelerinin Duyguları

Şehit Tolga Taştan'ın babası Ali Taştan, acılarını hala yüreklerinde hissettiklerini ifade ederek, bu tür anma etkinliklerinin önemine değindi.

Afyonkarahisar'da Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda 2012'de meydana...

Afyonkarahisar'da Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda 2012'de meydana gelen patlamada şehit olan 25 asker için anma töreni düzenlendi.

Kütahya'da Anız Yangını Ormanlık Alana Taşındı Mersin Silifke'de Yangın Kontrol Altına Alındı Kocaeli'de Dalga Geçen Dalgıçların Büyük Başarısı: 320 Kiloluk Mavi Yüzgeçli Orkinos Gaziosmanpaşa'da Apartman Yangını Kontrol Altına Alındı