Acun, 'Omuz Omuza' bağış programında milyonları yuvarladı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası spor kanallarının ortak yayın gerçekleştirdiği "Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyasında Acun Ilıcalı, Murat Sancak'ın yaptığı 10 milyonluk bağışı pazarlık yaparak 20 milyon TL'ye çıkarttı.

Acun, 'Omuz Omuza' bağış programında milyonları yuvarladı

Acun Ilıcalı, "Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyası canlı yayınında Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın 10 milyon TL'lik bağışını 20 milyon TL’ye yuvarladı.

Acun Ilıcalı, "Başkanım kişisel olarak ne kadar yardımda bulundunuz?" diye sordu. Mehmet Sancak, 10 milyon TL bağış yaptığını söyledi.

Acun, 'Omuz Omuza' bağış programında milyonları yuvarladı - Resim : 1

Bunun üzerine Ilıcalı pazarlığa başladı. Ilıcalı, "10 milyonu, neden 15 milyon yapmayalım?" deyince Sancak, "Yaptım gitti." cevabını verdi.

Acun Ilıcalı, pazarlığı bırakmayıp, "Benim bildiğim Murat Başkan 20 yapar." deyince Sancak, "20 yaptım o zaman" diyerek 10 milyon TL'lik bağışını 20 milyon TL'ye yuvarladı.

Acun Ilıcalı
Ersin Tatar, depremzedeleri ziyaret etti Çadır kentte ilk nikah İmamoğlu: Murat Kurum ile aramızda centilmenlik anlaşması var Mansur Yavaş aday olacak mı?